3d тур

3d тур | 3d тур

3д тур

Складні часи - це не завжди “все пропало”. Частіше за все - це ще ї дивовижний стрибок: у розвитку, вміннях, можливостях. Саме так сталося для нашої Студії дизайну. Адже період великої війни поставив питання про те, як існувати далі і як бути не тільки корисними, а ще й іноваційними та сучасними. 
 

Професійний дизайн інтер’єру у форматі 3d екскурсії

Протягом останнього року ми працювали над тим, щоб надавати послуги дизайнера інтер’єру та пропонувати клієнтам розроблені концепції дизайн-проєктів у форматі максимальної присутності у майбутньому просторі. Показати не тільки креслення та тривимірну фото візуалізацію, яка гарно надає уявлення про те, якою буде квартира або ж будинок майбутнього. Ми пішли далі і розробили те, що ще не бачили у дизайні інтер’єрів. Віртуальний 3д тур. 

3d тур по квартирі

3д екскурсія (тур) по майбутньому приміщенню - це можливість “прогулятися” тривимірним простором вашої майбутньої квартири, будинку або ж офісу та відчути, наскільки зручно та затишно вони виглядають, побачити, якими в реальності будуть всі задумки дизайнера. Такий віртуальний тур можете подивитись і ви, і ваші близькі, адже виглядає все так, як буде виглядати вже після ремонтних робіт. 

Переваги 3д туру 

  1. Можливість відчути ергономічність простору.
  2. Прогулянка по квартирі так, як вам хочеться, без якихось обмежень. Так ви відчуєте, наскільки саме таке планування відповідає побажанням та очікуванням, наскільки це зручно і чи вистачає світла та місця у приміщенні. 
  3. Можна повністю зрозуміти масштаби та планіровочні рішення дизайнера інтер’єру.
  4. Отримання набагато більшої кількості інформації про об’єкт, ніж по фото.
  5. Можливість не витрачати час на поїздки до приміщення, де йде ремонт. Особливо це актуально, якщо замовник знаходиться в іншому місті. 

Як зробити замовлення на розробку 3d туру?

Для того, щоб замовити віртуальний 3d тур ви можете звернутись за телефоном: +38 067 591 34 34 або ж заповнити форму зворотнього зв’язку.