Послуги архітектора: індивідуальне проєктування будинків від Студії Андрія Гординського

архітектор будинку

Театр починається з роздягальні, а будинок - з ділянки, на якій він розташований. 
Ми багато розповідаємо про те, що студія Андрія Гординського займається дизайном інтер’єрів приміщень: квартир, будинків, шоурумів. Але є ще один напрямок, про який не так багато інформації на нашому сайті, але нам, звичайно, є, чим поділитись.
Індивідуальне проєктування будинків - це ще один напрямок роботи нашої Студії, який ми пропонуємо нашим замовникам. Займатися не тільки внутрішнім інтер’єром оселі, а розробляти те, як вона буде виглядати зовні, починати роботу з закладення фундаменту або ж перебудувати той будинок, що є, під сучасні потреби, системно підходити до роботи та розробити найкраще рішення для прибудинкової території - все це робота архітектора будинку. 

Архітектор будинку: варто звернутись

Тож, окрім послуг дизайнера та створення дизайн-проєктів ми надаємо послуги архітектора приватних будинків. І саме в нашій Студії замовник завжди може отримати повний спектр послуг: від індивідуального проєктування приватного будинку до створення внутрішнього простору.
Знаємо, що вже в той момент, коли у вас з’являється власна ділянка, уявлення малює, яким може бути власний будинок: невеличким одноповерховим, потопаючим в сезонних квітах та з альтанкою у дворі. Або ж, наприклад, двоповерховим, надсучасним, вишуканим, у вікнах якого відображається басейн з яскраво блакитною водою, акуратно вистрижені газони та кущики у вигляді кульок. 
Але для того, щоб дійсно через певний час на власні очі побачити той самий будинок, треба звернутись до професіонального архітектора.

Дизайнер vs архітектор. Чи є різниця?

Звичайно, різниця є і вона суттєва. Варто наголосити, що не кожен дизайнер може бути архітектором, проте архітектор виконувати роботу дизайнера може. Проте, завдання у архитектора і дизайнера різні. 
Дизайнер займається інтер’єром приміщень, розробляє варіанти того, як буде виглядати майбутній простір всередині, планує, якими будуть кімнати, їх кольорове рішення, освітлення, оснащення та меблювання, розробляє дизайн-проєкт майбутнього приміщення та слідкує за ремонтно-будівельними роботами у будинку.
Архітектор - це людина, яка розробляє те, який зовнішній вигляд буде мати майбутній будинок. Саме архітектор проєктує приватний будинок таким, щоб він відповідав основним функціональним, естетичним та технічним вимогам.  
Архітектор будинку орієнтується на місцевість, де знаходиться ділянка, яка призначена для будівництва, особливості клімату та земельний план. Таким чином архітектор вирішує питання ефективного розміщення у навколишньому середовищі самого будинку. 
Звичайно, архітектор працює не тільки сам по собі, а в тісному контакті з замовником. В результаті такого спілкування та професійних знань архітектора замовник отримує такий будинок, який відповідає його очікуванням.
Вже після того, як ухвалюється проєкт майбутньої оселі архітектор починає працювати над технічними моментами реалізації, співпрацює з інженерами та іншими фахівцями, адже сучасний будинок повинен відповідати низці вимог: екологічність матеріалів для будівництва, енергоефективність, використання відновлювальних матеріалів, зменшення впливу на навколишнє середовище.

Замовлення послуг архітектора - найкраща інвестиція у майбутнє житло

Здається, що архітектор виконує суто технічні роботи, але це не так. Насправді, архітектор - це творча робота, яка потребує як знання багатьох технічних, будівельних та геодезичних моментів, так і вміння поєднувати ці знання з дизайнерськими рішеннями при проєктуванні зовнішнього вигляду будинку. Плюс архітектор повинен гарно орієнтуватися в сучасних тенденціях оснащення будинків та використовувати такі матеріали при будівництві, які відповідатимуть вимогам екологічності, ергономічності не тільки на день сьогоднішній, а і на найближчі роки.
Тож, звичайно, можна намагатись будувати житло самостійно, вкладаючи не тільки кошти, а і власний час. А можна доручити робити цю справу професіоналам та отримати будинок своєї мрії у точно встановлені час та бюджет.