Дизайн інтер’єра: чи варто звертатися до дизайнера?

дизайн інтер'єра

Якими б не були часи, у які ми живемо, робити своє житло максимально комфортним, затишним, економічним та ергономічним завжди актуально. Оселитися у сучасній квартирі своєї мрії, де все саме так, як малювалося в уявленні, де кожна річ на своєму місці, кольорова гама помешкання гармонує з меблями, обладнанням та вашим внутрішнім настроєм, цілком можливо, якщо звернутися за допомогою до професіоналів. 

Звичайно, зробити ремонт можна власними зусиллями. Але чи вистачить на це часу, бюджету й витримки? Можливо. Не сперечаємось. Проте, радимо звернутись до професійного дизайнера інтер’єру Дніпро, з допомогою якого ремонтні роботи будуть максимально швидкими та грамотними.

З чого почати, або шукаємо дизайнера інтер’єра у Дніпрі

Дизайнер інтер’єра - це та людина, яка буде професійно втілювати у життя всі ваші побажання стосовно вигляду та комфорту вашої квартири. Саме дизайнер вперше спілкується, слухає всі ваші побажання, оглядає помешкання, робить заміри, а після цього приступає до роботи: розробляє авторський дизайн-проєкт приміщення у Дніпрі, креслення, візуалізацію у 3D форматі, враховуючи як побажання замовника, так і моменти, пов’язані з практичністю, функціональністю та відповідність закладеному бюджету. Тобто все, щоб вже за кілька місяців ви вселились у відремонтовану оселю. До речі, саме дизайнер інтер’єру у Дніпрі або ж у будь-якому місті України протягом всього часу буде контролювати всі процеси ремонту. 

Дизайн інтер'єра: інструкція для будівельника

Дизайн-проєкт інтер’єру у Дніпрі - це такий собі провідник у процесі ремонту для будівельників. Можна навіть сказати, що це книга інструкцій. Спеціально розроблений дизайнером інтер’єру документ, де вказані можливі варіанти планування, матеріали, які треба використати, кольорова гама, меблювання та найголовніше - стиль всього інтер’єру квартири чи того приміщення, яке саме потребує ремонтно-будівельних робіт. Завдяки цьому документу замовник отримує грамотно розпланований простір.

Дизайн-проєкт необхідний, адже:

  • допомагає точно розпланувати та вкластися в бюджет;

  • уникнути помилок в процесі ремонту;

  • прискорити процес ремонту.

Дизайн-студія Андрія Гординського - ваш помічник у ремонті  

Замовити послугу професійного дизайнера у Дніпрі та отримати грамотно розпланований простір у максимально короткий час можна також в Києві, Одесі, Львові та по всій території України, звернувшись до студії Андрія Гординського. 

Саме тут ви отримаєте повний комплекс послуг з дизайну інтер’єру квартир та будинків: від першої зустрічі та створення дизайн-проєкту приміщення до вже відремонтованої квартири, будинку, офісу, магазину. Крім самого Андрія Гординського, який зустрічається з кожним замовником на початку роботи та робить максимально детальний дизайн-проєкт інтер’єра, в процесі ремонта беруть участь дизайнери, візуалізатор, перевірена команда будівельників та спеціалісти вузького профілю. 

Тож комплекс послуг від студії дизайну у Дніпрі складається з таких основних етапів:

  • планування будь-яких приміщень (квартир, шоурумів, будинків, офісів);

  • креслення;

  • 3D візуалізація;

  • підбір меблів, освітлення, текстильний дизайн;

  • створення оригінальних меблів за індивідуальним замовленням

  • виконання ремонтно-оздоблювальних робіт

Ремонтні роботи разом зі спеціалістами студії дизайну Андрія Гординського - це:

  • заощаджений час;

  • ремонт у межах закладеного бюджета;

  • прийнятна цінова політика;

  • відповідальність за результат - робота за умовами договору;

  • функціональне та комфортне приміщення в результаті співпраці.