Дизайн студія Андрія Гординського: переваги роботи та приємні сюрпризи

послуги

Наша дизайн-студія працює для того, щоб зробити щоденне життя кожного замовника більш комфортним, більш сучасним та затишним. Команда дизайнерів студії інтер’єру створюють простір вашої мрії та завжди намагаються  зрозуміти те, чим ви живете, який стиль оформлення квартири, будинку або ж вашого робочого місця стане таким, де ви відчуєте себе гармонійно. Тож з кожним нашим замовником протягом всього часу створення дизайн-проєкту та ремонтно-будівельних робіт ми стаємо якщо не друзями, то дуже гарними приятелями. 
Саме тому ми прагнемо запропонувати не тільки ті послуги, які окреслюємо на самому початку нашої роботи, а й дещо більше. Те, що зазвичай залишають для своїх. І це те, що, крім якості наших робіт, оригінального підходу та вміння дотримуватись всіх домовленостей, ми з впевненістю можемо назвати нашою перевагою. 

Студія дизайну інтер’єру - якісні послуги “під ключ”

Студія дизайну інтер’єра Андрія Гординського - це цілий спектр послуг, які ми надаємо “під ключ”. Дуже часто у замовника є ідея, яку він бажає втілити у життя, але не завжди розуміє, як це зробити, немає часу і зазвичай є побоювання про неможливість вкластися в той бюджет, який у нього є. Саме в таких випадках на допомогу приходить дизайнерська студія, яка швидко, професійно та з урахуванням всіх особливостей і приміщення, і побажань замовника, і власне бюджету підготує дизайн-проєкт, а також проконтролює весь процес ремонтно-будівельних робіт. До того ж, всі ці дії обов’язково будуть виконані без перевищення бюджету. А іноді навіть з його суттєвою економією.  

Як отримати суттєві знижки при замовленні дизайну інтер’єру?

Якими би не були бюджет та статки наших замовників, приємні бонуси завжди доречні. Тому разом з нашими партнерами ми розробили систему знижок, які надаються кожному нашому клієнту. Це можливо тому, що ми маємо прямі домовленості на закупівлі по за кращими цінами, тож кожен з наших замовників отримує не тільки професійно підготовлений дизайн-проєкт, який при бажанні ми показуємо ще й у вигляді 3д туру. Кожен із замовників отримує бонуси або ж знижки на меблі, обладнання та сантехніку від наших партнерів.

Так, вам не почулось: замовляючи дизайн-проєкт у нас, ви маєте можливість повернути майже половину витрат на його розробку просто обираючи те, що необхідно для квартири або ж будинку: м’які та корпусні меблі, сантехніку, світильники, у наших партнерів. І це дійсно гарне рішення. Адже ми гарантуємо не тільки ідеально розроблений проєкт вашого майбутнього приміщення, а ще й високу якість його наповнення.